IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тръмп е подложен на критики от всички страни

Един от щатските сенатори нарече пресконференцията на Тръмп в Хелзинки "едно от най-позорните изпълнения на американски президент, което се помни"

23:42 | 17.07.18 г. 7
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Последна актуализация: 08:48 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

7
rate up comment 1 rate down comment 0
khao
преди 5 години
и медиите са виновни, че другото дето си написал не е вярно, не недей така да оневиняваш основната пералня на мозъци... проверяването на информация или достоверното и представяне очевидно не се учи в журналистическия университет.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 9 rate down comment 2
Sakamano
преди 5 години
Тоя цял свят вече го смята за мaгapе, само тук-там все още му е останал някой заблуден фен и то предимно екстремисти или ***. Медиите не са виновни, те просто отразяват всеобщото мнение.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 5 rate down comment 8
ABBA
преди 5 години
"Жалко, че в България нямаме нито една свястна медия, която може да следи събитията без предубеждение. То и в света няма такава."Имаше, списание A-specto, ама признаха, от американското посолство натиск, купуват собственика - и нямаааааа....Виж руснаците не са лицемери и лъжци. Доказуемо! Желязната завеса само се пренесе до тяхната граница, но ние пак сме от грешната страна!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 8 rate down comment 2
dr.5rov
преди 5 години
Нека довърша: Моят отговр е, че първата двойка се обръща към чувството, което има натискащият, а втората двойка се обръща към мисленето му. Една група хора, когато се води от емоции, лесно се управлява - нарича се тълпа. Ако същата група хора мисли и после действа, изобщо не можеш да я управляваш. С нея трябва да се споразумяваш.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 5 rate down comment 3
dr.5rov
преди 5 години
Човек върши най-големите си глупости, когато гледайки на събития отстрни, се обвързва емоционално с една от страните. Никой от нас не познава добре истинските причините, довели до този колосален сблъсък между САЩ и Русия. Поради това е невъзможно да имаме рационално мнение за ставащото. Може да имаме само ирационално мнение, наричано още сантименти - всеки според "настройката" си. А сантиментите лесно се управляват!Казано накратко - ние не може да си позволим, ако имаме разум, да имаме пристрастие нито към едните, нито към другите. Това не ти е като да натискаш бутоните "like" и "dislike". Впрочем като заговорих за тези бутони, да те попитам защо се казват "like", "dislike", а не например "agree" и "disagree". оят отговор е, ч
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 9 rate down comment 3
zelka007
преди 5 години
що да няма , влез в рускоезичното интернет пространство , все ще намериш някоя безпристрастна , дето да ти допада на разбиранията и политическата ориентация :))) ... даже и в българското има :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 10 rate down comment 9
dr.5rov
преди 5 години
От тази статия ми стана ясно поне едно нещо - каква е политическата ориентация и убеждения на Ин-вестор и Блу-мбърг. Жалко, че в България нямаме нито една свястна медия, която може да следи събитията без предубеждение. То и в света няма такава.Изобщо, като гледам поведението на разни хора си мисля, че идеята за това, че нашия вид homo бил sapiens е дълбоко погрешна. Тези, които са ни дали това определение, са взели желаното за действителност. Оше сме далече от това.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още